BASYS ID

ID kartice i sustavi za personalizaciju

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ID Printeri

Fargo kartični printeri su poznati po jednostavnosti uporabe, po tome što su prilagodljivi i pouzdano rade u najzahtjevnijim uvjetima. Fargo printeri nude dvije tehnologije otiska, direktno na karticu - DTC (Direct To Card) ili retransfer tehnologiju sa superiornom kvalitetom otiska - HDP (High Definition Printing).

 

Fargo HDP 5000

HDP 5000
Kartični printer kojeg odlikuje tisak visoke razlučivosti pogodan za tiskanje na smart kartice s ugrađenim kontaktnim čipovima. Otisak se vrši prijenosom ribona na retransfer HDP film, koji se naknadno aplicira na karticu. Otisak pokriva 100% površine kartice.

 HDP II

HDPii
Fargo HDPii - instant issuance - kolor printer namjenjen personalizaciji platežnih smart kartica u financijskim ustanovama i bankama.

 

 DTC 550

DTC550 - kraj isporuke tijekom 2011 - zamjenjuje ga DTC4500
Termo sublimacijski kolor printer idealan za tisak, personalizaciju, programiranje  smart kartica. Printer može biti isporučen kao jednostrani i dvostrani, sa programatorima za magnetske, kontaktne i/ili beskontaktne kartice (RFID). Jednostavan za korištenje i održavanje. Fargo DTC550 printer može koristiti kolor i monokromatske ribone.

 DTC 4500DTC4500e
Tisak visoke razlučivosti direktno na površinu kartice pogodan za tiskanje na sve vrste kartica osim kartica s kontaktnim čipom.

 DTC 4000

Persona c30e

 

DTC4250e
Termosublimacijski kartični printer/enkoder kojeg odlikuju s jedne strane pouzdanost i sigurnost, a s druge jednostavnost instalacije i upotrebe. Ova linija Direct-to-card printera nudi visokokvalitetan otisak na karticu bilo da trebate živopisne boje ili oštar crni ispis.  

 

 

Persona C30e - kraj isporuke tijekom 2011 - zamjenjuje ga DTC1000
Termo sublimacijski kolor printer idealan za tisak, personalizaciju, programiranje smart kartica. Printer može biti isporučen kao jednostrani i dvostrani, sa programatorima za magnetske, kontaktne i/ili beskontaktne kartice (RFID). Jednostavan za korištenje i održavanje. Fargo Persona C30e printer može koristiti kolor i monokromatske ribone. Mogućnost ispisa i brisanja ispisa po tzv. rewritable karticama.

 DTC 1000DTC1000
Tisak visoke razlučivosti direktno na površinu kartice pogodan za tiskanje na sve vrste kartica osim kartica s kontaktnim čipom.
Persona m30e

Persona M30e
Termo sublimacijski monokromatski printer idealan za personalizaciju, programiranje ID kartica. Printer može biti isporučen kao jednostrani i dvostrani, sa programatorom magnetske kartice. Jednostavan za korištenje i održavanje. Fargo Persona M30e printer može koristiti monokromatske ribone. Mogućnost ispisa i brisanja ispisa po tzv. rewritable karticama.

 

 

 

Ovdje ste: ID printeri